Tihi jezik spalnih položajev v paru: kaj ta test razkriva o vajinem romantičnem razmerju?

test de personnalité sur les positions de sommeil en couple

Subtilni načini, na katere izražamo svoja čustva, so včasih tako preprosti kot način, kako se odločimo spati. Znanstveniki in vedenjski analitiki menijo, da lahko to, kako se par uleže spat, razkrije veliko informacij o resničnosti njunega razmerja. Torej naše nočna govorica telesa lahko včasih predvideva morebitne prihodnje težave. Skupaj razvozlajmo te spalne položaje, v katerih se boste zagotovo prepoznali.

V ljubezenskem življenju ni majhnih stvari, pomemben je vsak znak, vsaka gesta.

osebnostni test za spanje v parih
osebnostni test za spanje v parih

Drug ob drugem, a daleč drug od drugega

Ta spalni položaj, čeprav ne vključuje neposrednega stika razen roke, nakazuje a močan odnos in medsebojno zaupanje. Oba partnerja spita drug ob drugem, ne da bi se dotikala, tako da ostane dovolj prostora za premikanje in iskanje najudobnejšega položaja.

Prepletena iz oči v oči

Ta položaj izraža močan občutek tovarištva in sokrivde med partnerjema. Še več, spanje, prepleteno, priča o a obojestranski občutek zaščite in naklonjenostiki pripomore k lažjemu iskanju spanca.

Prepletena pred spanjem, oddaljena ob prebujanju

Nič hudega, če se par, ki je objet zaspal, zbudi ločeno. Gre za normalno in nehoteno iskanje najudobnejšega položaja za počitek, ki tudi simbolizira neodvisnost in znak dobre intimnosti.

Partner, ki zavzame več prostora na postelji

V tem primeru je ključno preučiti morebitno toksičnost odnosa. Običajno je, da partner, ki zavzame več prostora na postelji, sprejme a dominanten položaj v odnosu.

kaj spalni položaji parov razkrivajo o odnosih
kaj spalni položaji parov razkrivajo o odnosih

Spite s hrbtom obrnjenim proti drugemu

Ta položaj sproži alarm. Spanje s hrbtom ob hrbtu lahko nakazuje nekaj nelagodja v razmerju, situacijo, ki jo je treba spremljati, da bi rešili težavo. Če pa par preplete noge, lahko to pomeni a udobje v odnosu.

Klasična žlica

O tem položaju ni treba veliko povedati. Spanje “na čajno žličko” je odličen pokazatelj a zdrav odnos, strast in obojestranska želja. Poleg tega ima lahko stik koža na kožo ugodne učinke na zdravje.

Iz oči v oči brez stika

V tem primeru bi si par morda želel razviti večjo intimnost, čeprav oba partnerja nerada naredita prvega koraka. Po drugi strani pa lahko predstavlja tudi pare, ki spoštujejo prostor drug drugega, kar je nepogrešljiv pogoj za ohranjanje zdrav odnos.

Leži drug drugemu na prsih

Ta položaj je eden najpogostejših med pari, še posebej na začetku zveze. Predlaga a ognjevita strastali celo občutek pomiritve po spravi po prepiru ali nesoglasju.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Tihi jezik spalnih položajev v paru: kaj ta test razkriva o vajinem romantičnem razmerju?