Traja manj kot 35 sekund, da najboljši opravijo ta IQ test. Mislite, da ste eden od genijev?

To igro intelektualnega sklepanja, logike in računanja smo ustvarili, da vas zabava in razgiba vaše možgane. Cilj je najti število, ki dopolnjuje pot števk na sliki. Boste kos temu, da opravite ta test IQ dneva?

IQ test: boste našli manjkajočo vrednost v manj kot 35 sekundah?

Ta digitalni logični izziv ni enostaven, ni pa nemogoč. Namigi so pred vašimi očmi in namesto vprašaja morate najti manjkajočo številko. Dobro premislite in se potrudite, da rešite ta problem.

Težaven IQ test - katera številka manjka
Težaven IQ test: katera številka manjka v šesterokotniku?

Zakaj so IQ testi tako priljubljeni?

IQ testi so priljubljeni, ker zagotavljajo objektivno merjenje kognitivnih sposobnosti posameznika. Uporabijo se lahko za oceno posameznikovega potenciala za uspeh na določenih področjih, kot sta šola ali delo, in lahko pomagajo prepoznati področja, kjer oseba potrebuje dodatno pomoč ali podporo.

IQ testi zagotavljajo tudi uporabne informacije o tem, kako se ljudje primerjajo z drugimi glede ravni inteligence.

Uporablja se lahko v izobraževalnih in poklicnih okoljih za pomoč pri učinkovitejšem usmerjanju virov, pa tudi za zagotavljanje vpogleda v to, kako oseba obdeluje informacije.

V bistvu so IQ testi dragocena orodja, ki ljudem pomagajo razumeti njihove prednosti in slabosti ter jim omogočajo, da se premišljeno odločajo o svoji prihodnosti.

Rešitev IQ testa in pojasnila

Za vsako težavo se najde rešitev. V tem digitalnem logičnem izzivu manjkajoče število je 11. Rešitev lahko izpeljemo tako, da najprej razumemo vzorec številk na sliki.

Težaven IQ test - katera je manjkajoča številka - rešitev
rešitev

Zgornja slika je razlaga logičnega diagrama izračuna. Če pojasnimo z nekaj besedami, številke na diagonali, ki gre navzdol v desno, povečajo zaporedje za “2”, zaporedje, ki gre navzdol navpično, poveča za “1” in končno, diagonala, ki gre navzdol v levo, je povečano za 3. Zdaj imate vse informacije, da posnamete začetno sliko in sami izračunate, da pridete do končnega rezultata.

Ste našli rešitev brez goljufanja? Ali menite, da bodo vaši prijatelji uspeli najti rezultat v krajšem času kot vi? Izzovite jih!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Traja manj kot 35 sekund, da najboljši opravijo ta IQ test. Mislite, da ste eden od genijev?