Vikend od 12. do 13. avgusta 2023: velika čustva in strast za 3 zodiakalna znamenja

Poletje je čas za romantična srečanja in intenzivne trenutke. Vikend od 12. do 13. avgusta 2023 ne bo izjema.Še posebej za ta tri astrološka znamenja, ki bodo doživela veliko čustev in strasti. Brez nadaljnjega preverite, katera so ta srečna znamenja in kakšna presenečenja so jim pripravile zvezde.

Taurejci: ljubezen in sodelovanje

Astralni vplivi tega avgustovskega konca tedna bodo še posebej vplivali na rojene v znamenju Bika.. Njihov vladajoči planet, Venera, bo v popolni harmoniji z Marsom, planetom energije in želja. To pomeni, da bodo Taurejci doživeli nekaj nepozabnih trenutkov na čustveni ravni.

Romantika in čutnost na programu

Ta konec tedna se obeta ugoden konec tedna za Taureane v parih. Vezi se bodo okrepile in sodelovanje med partnerjema se bo desetkrat povečalo. To bo tudi idealna priložnost za romantične in čutne trenutke, pa naj bo to večerja ob svečah ali improviziran pobeg.

velika čustva in strast za 3 astrološka znamenja
velika čustva in strast za 3 zodiakalna znamenja

Obetavna srečanja za samske

Za samske Taureane bi lahko ta konec tedna ljubezen potrkala na njihova vrata. Zvezde bodo naklonjene srečanjem in ljubezen na prvi pogled ne bo daleč. Prebivalcem tega znamenja svetujemo, da gredo ven, sodelujejo na dogodkih ali pa so preprosto odprti za priložnosti, ki se ponujajo.

Škorpijoni: intenzivna čustva in nove izkušnje

Tudi škorpijoni, še eno znamenje, ki mu vlada planet Mars, bodo doživeli konec tedna, bogat s čustvi in pomembnimi dogodki. Planeti bodo postavljeni tako, da bodo spodbudili njihovo ustvarjalnostnjihovo občutljivost in potrebo po raziskovanju novih obzorij.

Osebni in umetniški razvoj

To je odlično obdobje za Škorpijone, ki se želijo izraziti z umetnostjo, glasbo ali katero koli drugo obliko ustvarjanja. Njihova čustva bodo okrepljena, kar jih bo spodbudilo k raziskovanju novih načinov izražanja in deljenja čustev z drugimi.

Odkrivanje novih strasti

Na področju prostega časa in dejavnosti bodo Škorpijoni z veseljem odkrivali nove stvari, bodisi z novim športom, obiskom navdihujočega kraja ali spoznavanjem novih ljudi. Ta konec tedna bo idealna priložnost, da poskusite nekaj novega in izstopite iz območja udobja.

Strelci: pustolovščina in neodvisnost

Končno bodo Strelci doživeli tudi konec tedna, poln presenečenj in močnih čustev. Njihov vladajoči planet Jupiter bo v fazi s Soncem, kar jim bo prineslo veliko vznemirjenja. injekcija vitalnosti in energije ves konec tedna.

Dogodivščine in nova srečanja

Tisti, ki so rojeni v znamenju Strelca, bodo v teh dveh dneh želeli doživeti nekaj neobičajnega. Pojavile se bodo priložnosti za pustolovščine, pa naj gre za potovanja, pohodništvo ali spoznavanje novih ljudi.

Neodvisnost in asertivnost

Astralne energije bodo tudi pri strelcih spodbujale neodvisnost in samozavest. To bo idealen čas za sprejemanje pomembnih odločitev, drznost in prikazovanje v novi luči družini in prijateljem.

Na splošno se konec tedna od 12. do 13. avgusta 2023 tem trem privilegiranim astrološkim znamenjem obeta bogata čustva in pustolovščine. Ne glede na to, ali gre za Bika, Škorpijona ali Strelca, vsakdo bo našel nekaj zase in vsi bodo v tem poletnem obdobju odkrivanja in strasti doživeli nepozabne trenutke.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Vikend od 12. do 13. avgusta 2023: velika čustva in strast za 3 zodiakalna znamenja