WhatsApp lahko zdaj uporabljate na več pametnih telefonih hkrati! Kako izkoristiti to novo funkcijo?

WhatsApp, priljubljena aplikacija za neposredno sporočanje, je pred kratkim objavila, da je zdaj mogoče uporabljati isti račun na več telefonih. Ta dolgo pričakovana funkcija izboljšuje uporabniško izkušnjo in olajša upravljanje njihovih pogovorov iz različnih naprav.

Velika novost, ki jo prinaša WhatsApp

Uvedba te nove funkcije bo uporabnikom omogočila uporabo svojega računa WhatsApp na do štirih napravah hkrati, vključno z več pametnimi telefoni. Prej je bilo mogoče aplikacijo uporabljati samo na enem telefonu, tablici ali računalniku prek spletnega brskalnika. S to posodobitvijo vsak povezan telefon deluje neodvisno, medtem ko med seboj sinhronizira sporočila in medije.

WhatsApp je zdaj mogoče uporabljati na več pametnih telefonih hkrati
WhatsApp uporaben na več napravah

Prednosti več naprav

  • Dostopajte do pogovorov z več telefonov, ne da bi morali prekiniti povezavo z enim, da bi se povezali z drugim.
  • Sinhronizirajte sporočila in predstavnost med telefoni, tako da se lahko pogovor nadaljuje tam, kjer ste končali.
  • Imejte dostop do boljše uporabniške izkušnje zahvaljujoč možnosti uporabe različnih aplikacij ali storitev na različnih napravah.

Kako omogočiti funkcijo več naprav na WhatsApp?

Če želite izkoristiti to novo funkcijo, morate imeti najnovejšo različico aplikacije WhatsApp na vseh telefonih, ki jih želite uporabljati. Evo kako:

1. Posodobite WhatsApp

Preverite, ali imate najnovejšo različico WhatsApp nameščen na vsakem od vaših telefonov. Če ne, pojdite v trgovino Google Play (za Android) ali App Store (za iOS) in posodobite aplikacijo.

kako uporabljati WhatsApp na več pametnih telefonih
kako uporabljati WhatsApp na več pametnih telefonih

2. Omogoči več naprav

  • Odprite aplikacijo WhatsApp na glavnem telefonu (tistem, na katerem je vaš račun že povezan).
  • Pojdite na “Nastavitve” > “Seznanjene naprave”.
  • Kliknite »Dodaj drugo napravo«.
  • S sekundarno napravo, v katero želite dodati svoj račun WhatsApp, skenirajte kodo QR, ki se prikaže.
  • Ko je koda QR skenirana, sledite navodilom za dokončanje nastavitve.

3. Upravljajte in odklopite seznanjene naprave

Če želite upravljati naprave, v katerih uporabljate WhatsApp, ali se odjaviti iz naprave, znova pojdite v nastavitve aplikacije in nato na »Povezane naprave«. Tam boste našli seznam telefonov, povezanih z vašim računom, in možnost, da jih prekinete.

Varnost in zasebnost z več napravami

Sporočila, poslana in prejeta na WhatsApp, so vedno šifrirana od konca do konca, tudi če za dostop do računa uporabljate več telefonov. WhatsApp je zagotovil, da raven zasebnosti in varnosti uporabnikov s to novo funkcijo nista ogroženi. Tako je mogoče uporabljati več pametnih telefonov, ne da bi se bali za varnost njihovih podatkov.

Možnost uporabe WhatsApp na več telefonih je velik preboj za aplikacijo za neposredno sporočanje. Ta funkcija omogoča uporabnikom, da v celoti izkoristijo svoje različne naprave, ne da bi jim bilo treba skrbeti za ročni prenos pogovorov ali prekinitev povezave z ene za dostop do druge. Če želite preizkusiti WhatsApp med napravami, sledite korakom v tem članku in uživajte v tej novi izkušnji!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Nasveti » WhatsApp lahko zdaj uporabljate na več pametnih telefonih hkrati! Kako izkoristiti to novo funkcijo?