WhatsApp: najboljši trik, s katerim ugotovite, kdaj se je stik nazadnje prijavil, tudi če je skrit

WhatsApp je ena najpogosteje uporabljanih aplikacij za sporočanje na svetu z milijonidnevno aktivnih uporabnikov. Ta platforma dejansko ponuja številne funkcije za lažjo komunikacijo med ljudmi. Vendar pa se zgodi, da določene informacije vaši stiki prostovoljno skrijejo, kot npr zadnjič, ko so se prijavili. V tem članku razkrivamo trik, s katerim boste vedeli, kdaj se je stik nazadnje prijavil v WhatsApp, tudi če so te informacije običajno skrite.

Zakaj nekateri stiki skrivajo svojo zadnjo povezavo?

Preden se spustite v podrobnosti trika, je pomembno razumeti, zakaj bi se nekateri vaši stiki odločili skriti te podatke. Razlogi so lahko različni:

WhatsApp _ trik, s katerim ugotovite, kdaj se je stik nazadnje prijavil, tudi če je skrit
WhatsApp: trik, s katerim ugotovite, kdaj se je stik nazadnje prijavil, tudi če je skrit
  • Pomisleki glede zasebnosti: Želijo samo ohraniti svojo zasebnost in preprečiti drugim ljudem, da bi lahko spremljali njihovo lokacijo v aplikaciji.
  • Izogibajte se ustrahovanju: Nekatere ljudi lahko drugi stiki nadlegujejo ali zasledujejo z vprašanjem, kako pogosto uporabljajo WhatsApp.
  • Upravljajte pričakovanja: S skrivanjem svoje zadnje povezave se tudi izognejo ustvarjanju pričakovanj v svojih stikih o njihovi razpoložljivosti za odgovarjanje na sporočila.

Če želite skriti te podatke, lahko uporabniki odprejo nastavitve zasebnosti WhatsApp in izberejo, kdo lahko vidi njihovo zadnjo prijavo: »Vsi«, »Moji stiki« ali »Nihče«.

Trik za poznavanje zadnje povezave skritega stika

Kljub tem možnostim zasebnosti, ki jih ponuja WhatsApp, obstaja trik, s katerim se temu izognete in poznate zadnjo povezavo stika, tudi če je skrita. Evo kako:

vedeti, kdaj se je stik povezal na WhatsApp
vedeti, kdaj se je stik povezal na WhatsApp

1. korak: Ustvarite skupino s svojim stikom

Najprej morate ustvariti novo skupino na WhatsApp, v kateri boste samo vi in ​​kontakt, katerega zadnjo prijavo želite vedeti. Če želite to narediti, sledite tem korakom:

  1. Odprite WhatsApp in tapnite ikono svinčnika v spodnjem desnem kotu zaslona.
  2. Izberite “Nova skupina”.
  3. Dodajte ustrezen stik in poimenujte skupino.
  4. Potrdite ustvarjanje skupine s pritiskom na zeleni gumb v zgornjem desnem kotu zaslona.

Upoštevajte, da lahko dodate tudi druge stike, če želite izvedeti zadnjo povezavo več ljudi.

2. korak: Pošljite sporočilo v skupini

Ko je skupina ustvarjena, preprosto napišite sporočilo v tej skupini in počakajte, da ga vaš kontakt prebere. Ko bo vaš stik prebral sporočilo, boste pod sporočilom lahko videli čas, ko je bil viden. Potem je zadnja prijava vašega kontaktatudi če je skrit v njegovem profilu.

vedeti zadnjo povezavo stika na WhatsApp
vedeti zadnjo povezavo stika na WhatsApp

3. korak: Izbrišite skupino (izbirno)

Ko pridobite želene informacije, se lahko odločite, da skupino izbrišete, če želite. Če želite to narediti, sledite tem korakom:

  1. Odprite skupino in tapnite ime na vrhu zaslona.
  2. Pomaknite se navzdol do »Izbriši skupino« in potrdite svojo izbiro.

Upoštevajte, da ta trik deluje le, če zadevni stik ne onemogoči tudi potrdil o branju za sporočila. V tem primeru ne boste videli časa, ko je prebral sporočilo.

Spoštujte zasebnost uporabnikov

Čeprav je ta nasvet lahko koristen v določenih situacijah, je bistveno, da ga spoštujete privatno življenje od drugih uporabnikov WhatsApp. Če se nekdo odloči skriti svojo zadnjo prijavo, je verjetno za tem dober razlog. Zato je pomembno, da pred uporabo te metode vedno upoštevamo načela etike in spoštovanja.

Nazadnje, ne pozabite, da je komunikacija ključna v vsakem odnosu. Če imate kakršne koli pomisleke ali vprašanja o tem, kako stik uporablja WhatsApp, je vedno najbolje, da se z njim odkrito pogovorite, namesto da poskušate zaobiti nastavitve zasebnosti aplikacije.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Nasveti » WhatsApp: najboljši trik, s katerim ugotovite, kdaj se je stik nazadnje prijavil, tudi če je skrit