WhatsApp: zdaj lahko skrijete svoje intimne klepete zahvaljujoč tej novi funkciji!

WhatsApp ponuja novo funkcijo za dodatno zaščito zasebnih pogovorov svojih uporabnikov. Ta možnost, imenovana »Zaklepanje klepeta«, zaklene razprave z dodajanjem dodatne ravni varnosti. Zahvaljujoč tej posodobitvi bodo uporabniki lahko zaščitili svoje pogovore z osebno kodo ali z biometričnimi podatki, shranjenimi v njihovi napravi (prepoznavanje obraza ali prstni odtisi).

Ločen zavihek in skrita obvestila

Ko je klepet izbran kot »zaklenjen«, se prikaže na zavihku, ločenem od drugih klepetov. Obvestila v zvezi s tem klepetom bodo tudi skrita, da se ohrani zaupnost izmenjane vsebine. Ta funkcija ustreza potrebam tistih, ki želijo zagotoviti zasebnost določenih razprav, še posebej, ko gre njihov telefon skozi več rok.

Whatsapp: kako skriti intimne klepete
Whatsapp: kako skriti intimne klepete

Ustavi samodejno shranjevanje medijev v telefon

Poleg zaščite, ki jo zagotavlja zaklepanje pogovorov, funkcija »Chat Lock« bo tudi preprečila samodejno shranjevanje medijevkot so fotografije in videoposnetki, v galeriji naprave.

Tako bodo uporabniki lahko ohranili boljši nadzor nad zaupnostjo svojih izmenjav in datotek, ki so v skupni rabi v teh zaščitenih razpravah.

Postopna uvedba za uporabnike

Ta možnost bo postopoma uvedena za uporabnike WhatsApp. Podjetje tako želi izpolniti pričakovanja glede varnosti in spoštovanja zasebnosti svojih milijonov uporabnikov po vsem svetu..

Upoštevajte, da bo aktiviranje te funkcije neobvezno, vendar bi moralo pritegniti tiste, ki iščejo večjo zaščito za svoje osebne izmenjave.

trik za skrivanje vaših intimnih pogovorov v WhatsApp
trik za skrivanje vaših intimnih pogovorov v WhatsApp

WhatsApp: stalna zaveza zasebnosti uporabnikov

Storitev za sporočanje WhatsApp se redno posodablja za izboljšanje njene funkcionalnosti in varnosti uporabnikov.

Izvedba »Chat Lock« dokazuje to stalno zavezanost varstvu podatkov in spoštovanju zasebnosti..

Pogovori na WhatsApp so že šifrirani od konca do konca, kar zagotavlja, da lahko samo sogovorniki berejo izmenjana sporočila.

Dodatne funkcije za izboljšanje varnosti

Poleg »Chat Lock« WhatsApp ponuja tudi druge možnosti, namenjene povečanju varnosti svojih uporabnikov. Med njimi najdemo zlasti možnost preverjanja pristnosti stikov z edinstveno kodo QR, ali možnost pridružitve skupini samo s povabilom, da se izognemo neželenim vdorom. Tovrstne funkcionalnosti so dodatek že obstoječemu sistemu zaščite in prispevajo k zagotavljanju zaupnosti izmenjav na platformi.

skrij pogovore WhatsApp
skrij pogovore WhatsApp

Velik izziv za kurirske službe

Varovanje podatkov in zasebnost vedno bolj skrbita uporabnike e-poštnih storitev. Aplikacije, kot je WhatsApp, ki imajo na milijone uporabnikov po vsem svetu, imajo ključno vlogo pri varovanju spletne komunikacije.

S ponudbo funkcij, kot je »Chat Lock«, želijo te platforme izpolniti pričakovanja in potrebe glede varnosti in zaupnosti svojih uporabnikov.

V smeri povečane konkurence med aplikacijami

Zaradi vse večjega povpraševanja po varnih in zaupnih izmenjavah obstaja konkurenca med različnimi aplikacijami za sporočanje. Vsaka storitev želi izstopati s ponudbo inovativnih in zaščitnih možnosti, ki pritegnejo uporabnike, ki se zavedajo zasebnosti. Z uvedbo »Chat Lock« WhatsApp potrjuje svoj status vodilnega na trgu in tako svojim uporabnikom daje nov razlog, da mu ostanejo zvesti..

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Nasveti » WhatsApp: zdaj lahko skrijete svoje intimne klepete zahvaljujoč tej novi funkciji!