Za uravnoteženje enačbe je treba premakniti samo eno vžigalico, toda katero? Samo geniji opravijo ta IQ test v manj kot 15 sekundah

Danes vam predstavljamo izziv, ki ga lahko geniji rešijo v nekaj sekundah in bo preizkusil vašo pamet! To je uganka z vžigalicami za ravnotežje, katere enačba je 1+2+3+8=21. Samo najpametnejši lahko rešijo to vprašanje v manj kot 15 sekundah. Če ste pripravljeni na izziv, potem nam sledite!

IQ testi so odličen način, da preizkusite svojo inteligenco in ugotovite, kakšne so vaše sposobnosti. Uganke in drugi izzivi so bili vedno priljubljeni pri ljudeh, ki radi tekmujejo z drugimi v igrah za krepitev možganov.

Te uganke se pogosto delijo na družbenih omrežjih in so lahko v obliki miselnih izračunov ali logičnih izzivov z geometrijskimi oblikami.

IQ test: uravnotežite enačbo s premikanjem ene same vžigalice

Iščete nov izziv? Imamo, kar potrebujete! Danes vam ponujamo naslednjo uganko: 1+2+3+8=21.

IQ test - 1+2+3+8=21
IQ test

Ta uganka je kot nalašč za preizkus vaše inteligence in jo lahko najpametnejši med vami rešijo v le nekaj sekundah. Toda pozor! Lahko se le premikaš ena tekmain imate samo 15 sekund najti rešitev. Ste torej pripravljeni sprejeti izziv?

Za sestavljanje uganke sta potrebni inteligenca in ustvarjalnost. Bodite pozorni na vsako postavko, da boste v hipu našli rešitev. Vzemite si čas za opazovanje in koncentracijo, da rešite ta izziv v samo 15 sekundah. Prepričani smo, da ste kos temu izzivu, zato ne odlašajte več in poskusite svojo srečo!

Rešitev izziva

Čestitamo in se zahvaljujemo udeležencem za aktivno sodelovanje v tem izzivu. Tovrstni izzivi so zelo priljubljeni na družbenih omrežjih, kot sta Twitter in Facebook, zato smo veseli, da ste igrali. Rešitev je 7+2+3+8=21. Za bolj podrobno razlago rešitve smo vam ponudili sliko spodaj.

IQ test - 1+2+3+8=21 - sprehod
rešitev

Še enkrat hvala, ker ste igrali ta izziv in našli pravilen odgovor!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Za uravnoteženje enačbe je treba premakniti samo eno vžigalico, toda katero? Samo geniji opravijo ta IQ test v manj kot 15 sekundah