Zapleten matematični izziv: Ali ga lahko premagate in najdete rešitev v manj kot 45 sekundah?

Intelektualne uganke in izzivi že od nekdaj navdušujejo družbena omrežja in to matematični izziv je eden najtežjih. Uporabniki interneta so vabljeni, da poiščejo računsko logiko za iskanje manjkajočega števila v tej seriji zvezd in to storijo v manj kot 45 sekundah. Opravljanje tega IQ testa zahteva dober odmerek koncentracije in logike.

Ta izziv je najti manjkajočo številko v kratkem času. Boste eden izmed genijev, ki najdejo rešitev v manj kot 45 sekundah?

IQ test: odkrijte logiko izračuna, da poiščete manjkajoče število v tem nizu zvezd

IQ testi in uganke so spodbudni izzivi, ki služijo preverjanju sposobnosti reševanja problemov. Še posebej, ko gre za iskanje manjkajoče številke v zvezdniški seriji, moraš se osredotočiti najti računska logika.

IQ test - katera številka manjka v tej zvezdniški seriji
IQ test: katera številka manjka v tej zvezdniški seriji?

Ti testi in uganke lahko pomagajo spodbuditi naše možgane in izboljšati naše kognitivne sposobnosti. Pri tej vrsti testa je pomembno, da si vzamete čas, da razumete princip in poiščete prave rešitve. Ko opravimo IQ test ali uganko, nam je torej lahko v veliko zadovoljstvo.

Reševanje IQ testov in ugank je spodbuden izziv za preverjanje naše sposobnosti reševanja problemov. Da bi našli manjkajoče število v nizu zvezd, se je treba dobro osredotočiti in najti pravo računsko logiko. Če si vzamemo čas in razumemo načelo, lahko pomagamo premagati ta izziv in dobimo veliko zadovoljstvo, ko nam ga uspe premagati.

Rešitev izziva

Čestitke vsem, ki ste sprejeli izziv in našli pravilen odgovor, ki je 72! Morali ste razumeti naslednjo logiko: 8×8-8, 7×7-7, 11×11-11 in torej 9×9-9=72.

IQ test - katera številka manjka v tej zvezdniški seriji - rešitev
Rešitev IQ testa

Hvala za vaš čas, ki ste ga porabili za iskanje rešitve. Zakaj ne bi tega izziva delili z okolico na družbenih omrežjih? Tako se lahko skupaj zabavate in preizkusite njihove logične sposobnosti.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Zapleten matematični izziv: Ali ga lahko premagate in najdete rešitev v manj kot 45 sekundah?